Serveis | Electro Pla Granollers

Serveis

Material elèctric · Fontaneria · Electrodomèstics · Clima · Il·luminació
MATERIAL ELÈCTRIC
ELECTRO PLA GRANOLLERS és l’empresa de distribució de material elèctric que sempre ha estat al costat de l’instal·lador, sense oblidar l’assessorament i tracte al client particular. Mecanismes, cablejat, automatismes i complements de les millors marques del mercat per satisfer la demanda dels nostres clients.
FONTANERIA
Especialistes en aixetes, canonades, racoreria, material de reg, bombes de desguàs… Tot el que necessites en fontaneria en l’ampli estoc que t’oferim a través de les nostres 4 delegacions.
ELECTRODOMÈSTICS
Les primeres marques d’electrodomèstics al teu abast en ELECTRO PLA GRANOLLERS: Bosch, Siemens, Balay, Zanussi, Liebherr, Miele… te les oferim en els nostres centres. Amb l’atenció personalitzada i el tracte proper que et mereixes.
CLIMATITZACIÓ
Des de l’equip més petit al muntatge industrial més gran. T’oferim els materials de les marques més especialitzades en calefacció i aire condicionat per a les teves instal·lacions, tant professionals com particulars. Calderes, radiadors, esplits, compressors, conductes… Som especialistes amb més de 50 anys en el mercat.
IL·LUMINACIÓ
Estudis i projectes a mida de tot el necessari en els teus muntatges d’il·luminació. Comptem amb un departament especialitzat per orientar-te de la millor manera i amb les marques més innovadores. Philips, Sylvania, Prilux, Ledvance, Nexia… al teu abast en els nostres centres de Canovelles, Vic, Sant Celoni i Badalona.